BBP'li Ahmet Tarık Sarı "Seçim ilk turda biter"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda biteceğini, seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını söyledi.
Ankara Masası
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 13:00
BBP'li Ahmet Tarık Sarı "Seçim ilk turda biter"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklanması ve yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aday açıklanmadan önce Millet İttifakı cephesinde yaşananların seçmenin kafasında bir kafa karışıklığına neden olduğunu ifade eden Sarı " Seçmenler artık Millet İttifakı'ndaki partilerin vatan millet derdi olmadığı, onların tek derdinin makam ve koltuk olduğunu bir kez daha gördüler. Onların iradelerinin yurt içinde değil, yurt dışında olduğundan hareketle gerçek niyetlerini gören seçmenlerin de tavırları ile seçimin ikinci tura kalmayacağına inanıyoruz” dedi.

"Seçim ilk turda biter"

Sarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2018'den daha fazla bir oy alacağını iddia ederek "2018 yılındaki seçimlerde sahada bire bir çalışarak Cumhurbaşkanımıza oy istedim. Aydın’dan Cumhur ittifakından milletvekili adayı olduğum süreçte olduğu gibi halkımız teveccühü ve genel merkezimizin verdiği görev doğrultusunda bu gün de yeniden sahadayım. Son güne kadar çalışmaya devam edeceğim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk turda seçileceğine ve 2018’deki o oy oranından daha fazla oy alacağına inancım sonsuz. Bizler de bunun için sahada aktif olarak çalışma yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

" Devletimiz elinden geleni yaptı"

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği, Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede yapılan çalışmalara değinen Sarı şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Mustafa Destici, saat 10:00 sularında talimat vererek beni Hatay’a görevlendirmişti. Hemen arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Tabii, hava şartlarının ağır geçmesinden dolayı 24 saatte Hatay’a ulaşabildik. Konya-Adana yolu kapandı. Biz ilk günden deprem bölgesinde erzak dağıtmaya başladık. Yolda yüzlerce yardım ekibi, yüzlerce kepçe, kamyon, erzak taşıyan tırlar mahsur kaldı. Tipi vardı, şartlar oraya ulaşmayı zor kıldı. Ama gittiğimizde gördüm ki Alperen Arama Kurtarma ekipleri depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışmaya başlamıştı. Elimizden geldiğince halkımıza yardımda bulunmaya çalıştı. Güçlü bir şekilde sahadaydı. Her köşe başında su yığınları vardı. Aşevleri var. Bizim Kırıkhan’a 1500 kişilik, Hatay merkezde 5 bin kişilik aşevimiz vardı. Keza, Avrupa Teşkilatımız Perşembe günü ulaştı. Hatay’da Denizli olarak aktif olarak biz hizmet ettik. Allah bu günleri bir daha yaşatmasın. Devletimiz elinden geleni yaptı. Devlet olarak bunun altından daha güçlü kalkacağımızı düşünüyorum"

http://ankaramasasi.com/haber/2074410/bbpli-ahmet-tarik-sari-secim-ilk-turda-biter
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.