Feramuz Üstün: ''AK Parti seçimde yüzde 20'ye düşecek''

DSP'nin yüzde 22'den yüzde 1'e düştüğü seçimi hatırlatan Feramuz Üstün, 14 Mayıs'ta öyle bir seçimin yaşanacağını söyledi. Üstün "AK Parti’nin yüzde 20’lere düşeceğine inanıyorum. AK Parti 1’nci parti çıkarsa şaşırırım" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 15:41
Feramuz Üstün: ''AK Parti seçimde yüzde 20'ye düşecek''

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Ankara Masası Gündem Özel'de Gazeteci Gürkan Zengin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Üstün, seçimlerde partilerden ziyade ittifakların yarışacağını aktardı. 

"DSP'nin yüzde 22'den yüzde 1'e düştüğü seçimi yaşayacağız"

Üstün, "AK Parti en yüksek parti gözüküyor. DSP'nin yüzde 22'den yüzde 1'e düştüğü seçim var ya öyle bir seçim yaşayacağız. Yüzde 1 olmazda, 15 olur 20 olur. Dolayısıyla şu anda o şey var." ifadelerini kullandı.

"AK Parti’nin yüzde 20’lere düşeceğine inanıyorum"

6'lı masada yaşanan krizde ve toplumdan aldıkları tepkide onu gördüğünü aktaran  Gelecek Partili Üstün, "Ak partinin şu anda büyük gözüküyor anketlerde.  AK Parti’nin yüzde 20’lere düşeceğine inanıyorum. AK Parti 1’nci parti çıkarsa şaşırırım "dedi. 

"Biz millete partiyi, amblemi yeteri kadar öğretemedik"

Kendi partinizin oy oranını ne tahmin ediyorsunuz? Sorusuna Üstün, “Ben partinin oy oranını şu anda bir anket yapılmış değil, biz yaptırmış değiliz. Ne olduğunu bilmiyorum. Milletin sokağa çıktığımızdaki başbakana teveccühü farklı, partimize farklı. Daha biz partiyi, amblemi yeteri kadar öğretemedik millete." değerlendirmesinde bulundu. 

http://ankaramasasi.com/haber/2074430/feramuz-ustun-ak-parti-secimde-yuzde-20ye-dusecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.