Togg, ön sipariş sürecini yakında başlatıyor

Togg 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu, öncelikli teslimat kapsamından çıkarılarak NFT açık artırması ile 29 Ekim'de satışa çıkarılacak.
Mevlüt Peker
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 22:50
Togg, ön sipariş sürecini yakında başlatıyor

Togg, ön sipariş sürecini Trumore mobil uygulaması ve şirketin resmî web sayfası üzerinden yakın zamanda başlatacağını duyurdu.

Togg'un sosyal medya platformu Twitter’daki onaylı hesabından yapılan bilgilendirme paylaşımına göre, ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 senesi içinde akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları açıklayacak ve hak kazananlar arasında ise teslimat önceliğini belirlemek için bir çekiliş gerçekleştirecek.

5 Şubat'ta kullanıcıların yoğun ilgisiyle başlayan fakat Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depremlerinden sonra ileri tarihe ertelenen NFT açık artırması yakın tarihte yapılacak. NFT açık artırması ile satışa çıkacak 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu, öncelikli teslimat kapsamının dışına çıkarılarak kullanıcılarla 29 Ekim'de buluşturulmaya başlanacak.

Bu gelişmelere bağlı olarak ön sipariş yöntemlerinden biri olarak ilan edilen YeniLig yarışmasının da iptal edildiği bildirildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2074467/togg-on-siparis-surecini-yakinda-baslatiyor
Etiketler: TOGG
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.