Ezel dizisi izle: Ezel konusu ve oyuncuları

Uzun zaman önce ekranlara veda etmesine rağmen halen izleyicinin dikkatini çeken Ezel dizisi, araştırılıyor. Ezel'in oyuncu kadrosunda kimler var? Ezel, nerede çekildi? Ezel konusu ne? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Mart 2023 11:48
GÜNCELLEME
10 Mart 2023 12:56
Ezel dizisi izle: Ezel konusu ve oyuncuları
Ecem Çetin Editör

Bir dönem hikayesi, oyuncu kadrosu ve müzikleriyle fırtınalar estiren Ezel dizisi, yıllar geçmesine rağmen halen ilgiyle takip ediliyor. 

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Kerem Deren ve Pınar Bulut kaleme alıyor.

Büyük ses getiren dizinin merak edilenlerini sizler için derledik. Ezel'in  oyuncu kadrosunda kimler var?, Ezel,  ne zaman yayınlandı? Ezel, kaç sezon? İşte yanıtı... 

Ezel'in oyuncu kadrosunda kimler var? 

Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Tuncel Kurtiz, Barış Falay, Burçin Terzioğlu, Haluk Bilginer, Sedef Avcı, Bade İşçil, Sarp Akkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Nurhan Özenen

Ezel konusu ne?

Dizinin ana karakteri Ömer'in ihanete uğradığı arkadaşlarından ve sevdiği kadından intikam almak için çıktığı yolu anlatır. Ömer'in en büyük destekçisi hapisteki yol arkadaşı Ramiz Dayı'dır.

Ezel kaç bölüm? 

Ezel dizisi, 71 bölümdür. 

Ezel ne zaman yayınlandı?

Dizi, 28 Eylül 2009 tarihinde ilk bölümüyle yayın hayatına başlamış, 20 Haziran 2011 'de de final yaparak ekranlara veda etti.

Ezel kaç sezon?

Ezel, 2 sezondur. 

Ezel, nerede çekildi? 

Ezel dizisinin büyük bir kısmı İstanbul'da çekilmiştir. KKTC, Hırvatistan ve İngiltere'de bazı bölümleri çekilmiştir. Dizide yer alan cezaevi sahneleri ise Ankara'da bulunan Ulucanlar Cezaevi'nde çekilmiştir.

Ezel izle 

Diziyi merak edenler ve yeniden izlemek isteyenler https://www.youtube.com/user/e... linkinden ulaşabilirsiniz 

Ezel dizisi hangi kitaptan uyarlanmıştır?  

Dizi, Alexandre Dumas'ın Monte Kristo Kontu isimli romanından uyarlanmıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa