Kardeş Payı izle: Kardeş Payı konusu ve oyuncuları

İki tesisatçı kardeş Metin ve Ali dünyayı kurtaracak icadın peşinde koşmaya kararlıdır. Evin geçimini sağlayan kişi ise küçük kardeş Feyyza'dır. Bu üç kardeşin aşk, iş, aile hayatını anlatan dizi, bir döneme damgasını vurmuştur.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Mart 2023 12:57
GÜNCELLEME
10 Mart 2023 13:52
Kardeş Payı izle: Kardeş Payı konusu ve oyuncuları
Ecem Çetin Editör

Türk televizyon tarihinde komedi dalında ilk akla gelen dizilerden bir tanesi de hiç şüphesiz Kardeş Payı'dır. Dizinin sahnelerinden hazırlanan editler günümüzde halen sosyal medyada gündem olmaktadır. 

NTC Medya'nın imzasını taşıyan dizinin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir, üstlenmiştir. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in yaptığı dizinin, kurgusunu Aykut Yıldırım yapmıştır.

Hikayesi, oyuncu kadrosu, müzikleriyle oynadığı dönemde büyük ses getiren Kardeş Payı'nın merak edilenlerini sizler için derledik.

Kardeş Payı'nın  oyuncu kadrosunda kimler var?, Kardeş Payı, hangi yıllar arasında oynadı? Kardeş Payı, kaç bölüm? Ve daha fazlası...

Kardeş Payı'nın oyuncu kadrosunda kimler var? 

Ahmet Kural, Murat Cemcir, İpek Yaylacıoğlu Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Ali İhsan Varol, Seda Bakan, Şinasi Yurtsever, Berfu Öngören

Kardeş Payı hangi yıllar arasında oynadı?

Dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 yılında yayınlanmıştır. Kardeş Payı, 30 Nisan 2015 yayınlanan son bölümüyle final yaparak ekranlara veda etmiştir.

Kardeş Payı kaç bölüm?

Kardeş Payı, 35 bölümdür. 

Kardeş Payı konusu ne?

Metin, Ali ve Feyyza Özdemir kardeşler, mucidi babaları olan, borla çalışan bir motor icat edeceklerdir. Fakat kardeşlerin babası Tahsin Özdemir, kısa bir süre sonra ölünce işler sarpa sarmıştır.

Kardeş Payı kaç sezon? 

Dizi, iki sezondan oluşmaktadır.

Kardeş Payı nerede çekildi? 

Dizinin çekimleri İstanbul Beykoz'un ünlü semti Kanlıca'da çekilmiştir. 2. sezonda  Büyük Hilmi’nin kafesindeki sahneler ise  Beşiktaş’ta çekilmiştir. 

Kardeş Payı izle 

Diziyi izlemek isteyenler ve merak edenler https://www.youtube.com/channe... linkinden ulaşabilirler 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa