Çocuklarının gözü önünde bıçaklandı

Edirne’de bir kişi, tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanırken olayı, yaralanan şahsın yanındaki çocuklar korku dolu gözle izledi. Tüm yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
10 Mart 2023, Cuma - 19:57
Çocuklarının gözü önünde bıçaklandı

Alınan bilgilere göre, Edirne’nin Sabuni Mahallesi’ne bağlı Lari Cami Sokak'ta karşılaşan iki şahıs arasında sözlü sataşma yaşandı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce O.Y, S.A’yı darp etti. Darp edilen S.A. ise cebinden çıkardığı bıçakla O.Y.’ye saldırdı. Bıçak darbeleri alan adamın yanındaki iki küçük çocuk ise kavga anlarını ve bıçaklama olayını canlı canlı izledi. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürülürken, kaçan saldırgan S.A. polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Çocukların yaşadığı kabus dolu dakikalar, olay yeri yakınındaki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde çocukların yanında bulunan O.Y’nin yanına S.A. isimli şahıs elleri arkasında bağlı şekilde geliyor ve O.Y. yürümeye devam ederken arkasından bir şeyler söylüyor. O.Y. ise bir anda duruyor ve S.A.’ya dönüyor. S.A. ise hemen elini beline atarak bıçak çekmek istiyor. S.A.’nın hamlesini gören O.Y. ise S.A.’yı etkisizleştirmek için saldırıya geçiyor. O.Y. isimli şahıs, S.A.’yı yaralayabilecek pozisyonda olmasına rağmen yerde bırakıp kalkıp yürüyerek olay yerinden uzaklaşmak istiyor ancak S.A. bu kez belinden bıçağı çıkararak, yanında iki çocuğun bulunduğu O.Y.’ya saldırarak yaralıyor. Tüm yaşananlara şahit olan ve kavganın ortasında kalan çocuklar ise korkarak motosikletin arkasına saklanıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2074697/cocuklarinin-gozu-onunde-bicaklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.