Saadet Partisi'nden Yeniden Refah Partisi çağrı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, AK Parti'yle ittifakı görüşmesi yapan Yeniden Refah Partisi'ne "AK Parti'ye verilen her oy boşa gidecektir. Gelin, Saadet Partisi'nde buluşalım" çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
11 Mart 2023, Cumartesi - 09:28
Saadet Partisi'nden Yeniden Refah Partisi çağrı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dün Yeniden Refah Partisi'ne bir ziyarette  bulunarak Cumhur İttifakı'na davet etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "1 4 Mayıs seçimlerinde partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurullarımızda bu teklifi değerlendireceğiz. Kendilerine de en kısa zamanda cevap vereceğiz" diye konuştu.

" Gelin, Saadet Partisi'nde buluşalım."

Bu ziyaretin ardından  Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Yeniden Refah Partisi'ne dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Yazıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kıymetli Dostlar; Önümüzdeki seçimde AK Parti'ye verilen her oy boşa gidecektir. Çünkü iktidara gelemeyecekler. O yüzden oyları bölmeyin. Gelin, Saadet Partisi'nde buluşalım. Biz geliyoruz iktidara. Sizin de haklarınıza sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2074739/saadet-partisinden-yeniden-refah-partisi-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.