Anavatan Partisi lideri: Erdoğan liderliğinde büyük mücadele yürütülüyor

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Genel Merkezi'ni ziyaret etti. İbrahim Çelebi burada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü.
Mevlüt Peker
|
11 Mart 2023, Cumartesi - 19:09
Anavatan Partisi lideri: Erdoğan liderliğinde büyük mücadele yürütülüyor

Görüşmede Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyüklük ve etkisine dikkat çekerek, böylesine büyük bir depremle bu ölçekte yürütülen mücadelenin kayıtlarda benzerinin olmadığını söyledi.

Afetle mücadelede akut dönemini geride kaldığını kaydeden Fuat Oktay, çok hızlı şekilde altyapıların, kalıcı konutların ve şehirlerin inşası sürecine girildiğini, Türkiye'nin dünya genelinde gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerinin bir anlamda geri dönüşünün alındığını ve dünyanın dört bir tarafından Türkiye’ye yardım geldiğini söyledi.

Çelebi: Devletimiz güçlü devlet

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ise Kahramanmaraş depremlerinin "asrın felaketi" olduğu ve bu felakete karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde büyük mücadele yürütüldüğü vurgusunda bulundu.

Depremler sonrası dezenformasyonlara dikkat çeken İbrahim Çelebi, halkın arasına nifak sokulmak istendiğini belirterek, “Deprem bölgesini ziyaret ettik ve çalışmaları yerinde gördük. Müthiş bir mücadele var. Bu fedakarlığı devam ettirmemiz lazım. Tüm siyasiler bu konuda bir araya gelmeli. Dağ başında askerlerimizin dağıttığı yemekten yedik. AFAD'ın erzak dağıtımını gördük. Devletimiz güçlü devlet. Yaralar sarılıyor.” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2074794/anavatan-partisi-lideri-erdogan-liderliginde-buyuk-mucadele-yurutuluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.