Ali Sunal'ın deprem eleştirisine Akşener'den destek geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tiyatro sanatçısı Ali Sunal'ın, deprem nedeniyle hiç kimsenin sorumluluk hissedip istifa etmemesine yönelik eleştirisine destek vererek "Ne yazık ki çok haklı bir konuşma... Ancak beceriksizliği, bilgisizliği ve liyakatsizliği bize "normal-miş" gibi dayatan bu düzen, vaktini çoktan tamamladı. Artık vakit; aklın, bilimin ve hakkaniyetin gereğini yapma vakti... " dedi.
Ersin Küçükbarak
|
12 Mart 2023, Pazar - 09:42
Ali Sunal'ın deprem eleştirisine Akşener'den destek geldi

Güldür Güldür Show'un sunucusu Ali Sunal, program sırasında, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası takınılan tutumu eleştirdi.

Sunal, programda "Böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip arkadaş ben yanlış yaptım özür diliyorum deyip istifa etmemesi normal midir sizce? Hayır efendim böyle bir normal yok, bu normal değil. Artık biz bu normale dönmeyeceğiz. Bundan sonra normal olan tüm sorumlulardan vatandaş olarak hesap sormak. Artık normal olan her felaketi kadere bağlayanı değil, o felaketin nasıl önleneceğini anlatan bilimi dinlemektir" dedi.

Akşener’den Sunal’a destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Ali Sunal’ın konuşmasının yer aldığı haberi sosyal medya hesabından alıntılayarak paylaştı ve şu açıklamayı yaptı:

"Ne yazık ki çok haklı bir konuşma... Ancak beceriksizliği, bilgisizliği ve liyakatsizliği bize "normal-miş" gibi dayatan bu düzen, vaktini çoktan tamamladı. Artık vakit; aklın, bilimin ve hakkaniyetin gereğini yapma vakti... İşte esas olan bu normale hep birlikte döneceğiz..."

http://ankaramasasi.com/haber/2074832/ali-sunalin-deprem-elestirisine-aksenerden-destek-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.