MHP “Aday Tespit Komisyonu” kurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), milletvekili aday adaylığı başvurularını incelemesi için Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın başkanlığında "Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu" oluşturdu.
Mevlüt Peker
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 19:13
MHP “Aday Tespit Komisyonu” kurdu

MHP, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın başkanlığında "Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu" kurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, konuya ilişkin yazılı açıklama yaparak, MHP'nin 2018 yılında AK Parti ile imzaladığı protokol kapsamında, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek TBMM 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi'ne "Cumhur İttifakı" bünyesinde gireceğini anımsattı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasının ardından milletvekili aday adaylığı için MHP’nin başvuru takvimi belirleyerek kamuoyuna ilan edildiğini kaydeden Semih Yalçın, bu çerçevede milletvekili aday adaylarının MHP’ye başvurularının Salı günü saat 09.00'dan itibaren başlayacağı ve 21 Mart Salı günü saat 17.00'de sona ereceği bilgisini verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, milletvekili aday adaylığı başvurularını incelemek için şahsının başkanlığında "Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu" oluşturulduğunu kaydederek, komisyonda Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Mustafa Kalaycı ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın bulunduğunu sözlerine ekledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2075045/mhp-aday-tespit-komisyonu-kurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.