BBP Erzincan İl başkanı görevden alındı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzincan İl başkanı Tolga Altınoluk görevinden alındı.
Ersin Küçükbarak
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 09:34
BBP Erzincan İl başkanı görevden alındı

Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren Erzincan İl başkanı Tolga Altınoluk’un görevden alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 yıldan beri Erzincan İl Başkanlığı görevinde bulunan Tolga Altınoluk’un, uzun yıllardır görevde kalmasına  ve Genel Merkez tarafından uyarılmasına rağmen ilçe teşkilatlarının kuruluşunu tamamlayamadığına işaret etti.

Eren, Altınoluk’un 6 yıl görevde kalmasına rağmen üye sayısında artış sağlayamadığı gibi azalma yaşandığının altını çizdi.

"Temsil kabiliyetini tamamen kaybetmesi sebebiyle görevden alınmıştır"

Tevfik Eren, “Söz konusu şahıs, partimizin kurumsal kimliğinin öne çıkmasından, partimizin saygın ve sağlıklı temsilinden daha çok kendi kimliğini önde tutması ve son günlerde temsil kabiliyetini tamamen kaybetmesi sebebiyle görevden alınmıştır.” dedi.

Altınoluk’un kaybolan siyasi kimliğini korumak adına görevden alınış sebebini, kamuoyunda gündemde olan merhum Sinan Ateş ismine bağlayarak BBP Genel Merkezi’ne ve Genel Merkez yöneticilerine yaptığı açıklamayla haksız ve mesnetsiz ithamlarda bulunduğunu belirten Eren şöyle devam etti:

"Genel başkanımız merhum Sinan Ateş'in ailesine taziyede bulundu"

“Malum basın ve sosyal medya hesapları da mal bulmuş mağribi gibi bu açıklamalar üzerinden camiamızı hedef almaktadır.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız ve yöneticilerimiz merhum Sinan Ateş’in ailesine taziyede bulunmuş, kendisine kamuoyu önünde rahmet dilemiş, insani ve İslami vazifelerini yerine getirmiştir.

"Bu hadiseyi siyasi rant olarak kullananlara maşalık etmektedir"

Hâl böyleyken bu şahıs partimizin kurumsal kimliğini bu hadise üzerinden iftira atarak yıpratmaya çalışmakta ve bir taraftan da bu hadiseyi siyasi rant olarak kullanmaya çalışırken, diğer taraftan aynı paralelde bu hadiseyi siyasi rant olarak kullananlara da maşalık etmektedir.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez yöneticilerine ve Alperen Ocakları’na iftira atanlar ve bunu istismar eden herkes bilmedir ki bizim sabrımızın bir sonu vardır ve bunu sınamaya da kimse kalkmamalıdır.”

http://ankaramasasi.com/haber/2075233/bbp-erzincan-il-baskani-gorevden-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.