Erdoğan, Balıkesir'de depremzedelerle birlikte yemek yedi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eti Maden Genel Müdürlüğünün Balıkesir'de bulunan sosyal tesislerinde, deprem bölgesinden Balıkesir’e gelen afetzedelerle birlikte yemekte buluştu.
Mevlüt Peker
|
19 Mart 2023, Pazar - 20:04
Erdoğan, Balıkesir'de depremzedelerle birlikte yemek yedi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir ilinin Bandırma ilçesinde, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Bor Karbür Üretim Tesisinin açılış törenine katıldı.

Bor madeninin değerini 300 kat artıracak olan Türkiye'nin ilk bor karbür tesisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinden gelerek Eti Maden İşletmesine ait sosyal tesislerde kalan afetzede vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemekte hem depremzede vatandaşları dinledi hem de deprem bölgesinin yeniden hızlı bir şekilde inşa edilerek, geçmişte olduğu gibi verilen tüm sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir ilinin Bandırma ilçesindeki Bor Karbür Üretim Tesisi açılışında yaptığı konuşmada, Emet ilçesinde yeni bir bor karbür tesisi daha kurulacağını müjdelemişti.

http://ankaramasasi.com/haber/2075753/erdogan-balikesirde-depremzedelerle-birlikte-yemek-yedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.