Demokrat Partili Kürşad Şahin'den milletvekili adaylık başvurusu

Demokrat Parti MKK Üyesi ve Demokratik Kitle Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Kürşad Şahin, milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
20 Mart 2023, Pazartesi - 13:40
Demokrat Partili Kürşad Şahin'den milletvekili adaylık başvurusu

Kürşad Şahin, milletvekili adaylığı için başvurusunu Demokrat Parti Ankara İl başkanlığına yaptı.

Başvuruyu DP Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı alırken Kürşad Şahin, "Başka Bir Türkiye Mümkün" diyerek yola koyulduklarını söyledi.

Hedeflerinin özgürlüklerin daraltılmadığı tam tersine genişlediği, adaletin tesis edildiği bir Türkiye olduğunun altını çizen Şahin, iktidar eliyle yaratılan korku iklimini değiştireceklerini ifade etti.

Şahin, kadına şiddeti önleyen yasal korumaların tartışmaya açıldığı bir Türkiye’ye izin vermeyeceklerini, kadının meslek edinmesi ve eşit şartlarda iş hayatında yer alıp ilerlemelerinin önünü açacaklarını dile getirdi.

Gençlerin de hayal kurabildikleri, istedikleri eğitimi alabildikleri, eğitimlerine uygun iş bulabildikleri bir Türkiye’yi inşa edeceklerini kaydetti.

Şahin, enflasyonu düşüreceklerini, geçim sıkıntısını hafifleteceklerini ve insanların yarınlara dair endişe değil umut duymasını sağlayacaklarını belirtti.

Gültekin Uysal liderliğinde Demokratların yepyeni bir Türkiye için elini taşın altına koyduğuna işaret eden Şahin, “Genç liderimizin ortaya koyduğu vizyonla yeni iktidarın önemli bir halkası olarak yeni döneme damgamızı vuracağız” şeklinde konuştu.

Şahin, “Birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2075833/demokrat-partili-kursad-sahinden-milletvekili-adaylik-basvurusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.