Kemal Kılıçdaroğlu o bakanlığı Muharrem İnce'ye teklif edecek iddiası

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye partisine geri dönmesi karşılığında, Milli Eğitim Bakanlığını teklif edeceğini yazdı.
Ankara Masası
|
23 Mart 2023, Perşembe - 10:24
Kemal Kılıçdaroğlu o bakanlığı Muharrem İnce'ye teklif edecek iddiası

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasi partileri tek tek ziyaret ediyor.

Kılıçdaroğlu dün gazeteci Deniz Zeyrek'e yaptığı açıklamalarda CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce'yle de görüşeceğini söyledi.

Bu görüşmeye ilişkin  Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı dikkat çeken bir iddia ortaya attı. 

"Saray medyası İnce’yi avuçlarını patlatarak alkışlıyor. Tam böyle bir aşamada Kılıçdaroğlu, “İnce’yi de ziyaret edebileceğini” açıkladı. İşin aslı; Kılıçdaroğlu, gazeteci Deniz Zeyrek’e “Muharrem İnce’ye gideceğim” demiyor, parti ziyaretleri kampanyasında “Memleket Partisi’ne de gidebileceğini” belirtiyor." diye yazan Ataklı, Muharrem İnce'ye bakanlık teklif edilebileceğini öne sürdü.

"Milli Eğitim Bakanı olacakmış"

Kulislerden aldığını bilgiyi köşesine taşıyan Ataklı "Hatta bakanlık bile bulunmuş. İnce geri dönerse milli eğitim bakanı olacakmış. Pek çok CHP’li, “eğitimdeki kargaşayı, üniversitelerin içine düşürüldüğü durumu Muharrem İnce gibi biri çözer” görüşündeymiş. İnce’nin geri dönmesi hiç sürpriz olmaz." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2076188/kemal-kilicdaroglu-o-bakanligi-muharrem-inceye-teklif-edecek-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.