Uzi kimdir?

Yeni nesil Türkçe rapin yükselen ismi Uzi kimdir? Gerçek ismi merak edilen sanatçı nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
18 Eylül 2023, Pazartesi - 10:03
Uzi kimdir?

Gerçek adı Utku Cihan Yalçınkaya olan sanatçı, 30 Ağustos 1998 İstanbul doğumludur. Sokak kültürüne aşina olan sanatçı yaptığı rap müziklerinde çoğunlukla bu kültürden bahsetmektedir. Sanatçı ayrıca çocukluğunu geçirdiği Güngören sokak yaşamını şarkılarına aktararak sıklıkla Güngören'den bahsetmektedir.  

Alışılmışın dışındaki tarzı, sözleri ve melodileriyle sanatçı, kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Uzi,  2021 yılında yayınladığı "Kan" isimli albümünde bulunan 'Krvn' ve 'Umrumda Değil' parçalarıyla geniş kitlelere ulaşmayı başarmış ve albüm "2021 Spotify Top 10" listesinde 10. sırada yer almıştır. Sanatçı, 2022 yılında Spotifiy üzerinden Türkiye'de en çok dinlenen sanatçı olarak rekor kırarak en çok dinlenen ilk iki albümünde sahibi olmuştur. 


Parçaları

-Krvn 

-Umrumda Değil

-Cindy 

-Paparazzi

- EL CHAVO

- Paranoya

-Makina ...

Kirasını ödemeden kaçtığı iddia edildi'

Şarkıcı Uzi, Bomonti'de kaldığı evinde ev sahibi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı iddia etti. Ev sahibi:  "2022 yılında TR'nin en çok dinlenen sanatçısı(!) Uzi'nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill'deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!" açıklamasını Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Bunun üzerine Uzi;  "Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış. Kontratım var evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını susun diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman? Orada görüşelim madem" açıklamasını kendi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. 

Bu paylaşımın ardından ev sahibi önce paylaşımını sildi daha sonra ise hesab9ını kapattı.

http://ankaramasasi.com/haber/2076251/uzi-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.