Özdağ’dan Mansur Yavaş’a çağrı: “Sinan Ogan’a imza verilmemesi için ABB’de baskı yapanlara gereken dersi verin”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına Sinan Ogan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için imza verilmemesi yönünde baskı yapıldığı iddiaları bulunduğunu belirterek, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a baskıyı durdurması için çağrı yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
24 Mart 2023, Cuma - 14:32
Özdağ’dan Mansur Yavaş’a çağrı: “Sinan Ogan’a imza verilmemesi için ABB’de baskı yapanlara gereken dersi verin”

Ümit Özdağ, bir soru üzerine Sinan Ogan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için imza toplanması sürecinde ABB çalışanlarına imza verilmemesi için baskı yapıldığı iddialarının kendilerine kadar ulaştığını söyledi.

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a seslenmek istiyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesinden gelen bazı memur arkadaşlar Büyükşehir Belediyesinde Sinan Ogan’a imza verilmemesi için baskı yapıldığını ifade ettiler” diyen Özdağ,  “Mansur bey sizden rica ediyorum; eğer böyle bir baskı sizin bilginiz dışında yapılıyorsa lütfen bunu engelleyin ve Sinan beye imza verilmemesi için Ankara Büyükşehir Belediyesinde baskı yapanlara gereken dersi verin. Ama yok bu baskı sizin talimatınızla yapılıyorsa size teessüf ederim” dedi.

Özdağ, “ Tekrar ediyorum Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışanlara Sinan Ogan’a imza verilmemesi için baskı yapıldığı bilgisi Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir arkadaşımız tarafından getirildi. Tekrarla ifade ediyorum. Sayın Mansur Yavaş kim yapıyorsa bu baskıyı, bu baskıyı lütfen engelleyin. Ama siz yapıyorsanız bu baskıyı o zaman size teessüf ederiz.” Şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2076355/ozdagdan-mansur-yavasa-cagri-sinan-ogana-imza-verilmemesi-icin-abbde-baski-yapanlara-gereken-dersi-verin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.