Gazi aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazilere ödenen aylıkların asgari ücret seviyesine çıkarılacağını duyurdu.
Mevlüt Peker
|
26 Mart 2023, Pazar - 22:14
Gazi aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal paylaşım platformu Twitter’daki @vedatbilgn onaylı hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gazi aylıkları ile ilgili çalışma sunduklarını belirterek, gazilere ödenen aylıkların asgari ücret seviyesine çıkarılacağını, düzenlemeyle gaziler arasındaki aylık farklılıkları da tamamen ortadan kaldıracaklarını bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin sosyal devlet olduğu ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerinin yanında olduğu vurgusunda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Meclise sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerimizin yanındadır.”

http://ankaramasasi.com/haber/2076563/gazi-ayliklari-asgari-ucret-duzeyine-cikariliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.