En maganda makas atma yöntemi

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bir sürücü, trafikte amaçsız şekilde makas atarak diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. O anlar ise, magandanın hemen arkasında olan bir başka sürücünün araç kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
26 Mart 2023, Pazar - 23:53
En maganda makas atma yöntemi

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir maganda trafikte makas atarak tüm sürücülerin hayatlarını tehlikeye attı. Yürekleri ağza getiren o anlar ise, magandanın hemen arkasında trafikte seyreden bir başka sürücünün araç kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

İstanbul Bağcılar’da trafiğin ortasında makas atarak ilerleyen sürücü, trafikte seyreden diğer sürücülerin yüreklerini ağza getirdi. Trafik magandasının kendi canını hiçe sayarak hayatının hiçbir değerininin olmadığını ortaya koyarken, diğer sürücülerin canlarını tehlikeye atması tepki topladı. Trafikte makas atan magandanın önünün boş olduğu görülürken, diğer sürücülerin hayatlarını anlamsız şekilde tehlikeye attığı, makas atmasındaki amacın herhangi bir yere yetişmek değil, tamamen terör estirmek olduğu görüldü.

http://ankaramasasi.com/haber/2076567/en-maganda-makas-atma-yontemi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.