Muharrem İnce için AK Partililer devreye girdi iddiası

Gazeteci yazar Can Ataklı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 100 bin imzaya ulaşabilmesi için Ak Parti teşkilatlarına talimat verildiğini otobüslerle insanlar taşındığını iddia etti.
Ankara Masası
|
27 Mart 2023, Pazartesi - 10:36
Muharrem İnce için AK Partililer devreye girdi iddiası

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza toplayarak 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olmaya hak kazandı.

İnce, geçtiğimiz cumartesi günü partisinin genel merkezinde bir basın toplantısı düzenleyerek "İstesek ilk gün toplayabilirdik. Toplasaydık AKP'liler yardım ediyor diyeceklerdi. Her şey planladığımız gibi oldu. 1 saatlik gecikmemiz var.” dedi.

Korkusuz yazarı Can Ataklı bugünkü köşe yazısında Muharrem İnce'nin imza süreciyle ilgili dikkat çeken bir iddiayı ortaya attı.

"Otobüslerle vatandaş taşıdılar "

' Muharrem İnce mahsusçuktan ilk üç gün 100 bin imzayı bulamamış' başlıklı yazısının son bölümünde Ataklı "Demek hırs ve intikam duyguları, insanda zeka da bırakmıyor. Asıl ilk gün yoğun bir ilgi olsa herkes, “Muharrem İnce gerçekten çok güçlü bir desteğe sahipmiş, seçimlerde bunun etkisi yüksek olur” diye düşünürdü. Oysa şimdi artık herkes biliyor ki Muharrem İnce 100 bin imzayı bulamadı, bunun üzerine saraydan gelen talimatla AKP teşkilatları otobüslerle vatandaş taşıdılar ve imzaları tamamlattılar." ifadelerini kullandı.

"  İnce bir kere daha kendini gömdü"

Muharrem İnce'nin artık muhalefetten oy alamayacağını öne süren Can Ataklı "Muharrem İnce’ye oy verecek olanlar AKP ve MHP’liler, ola ki seçim ikinci tura kaldı o zaman İnce’ye oy verenler kendi partilerine dönecekler. Bunu bizzat İnce söyledi zaten, yani işin muhalefeti ilgilendiren bir yönü yok. İnce bir kere daha kendini gömdü.” görüşünü savundu.

http://ankaramasasi.com/haber/2076604/muharrem-ince-icin-ak-partililer-devreye-girdi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.