Ömer Çelik: Fransa adına utanç verici

PKK/YPG'lilerin Fransa Senatosunda ağırlanmasına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, olayın Fransa adına utanç verici olduğunu, aynı zamanda Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylem olduğunu belirterek, “Bu rezaleti şiddetle kınıyoruz” dedi.
Mevlüt Peker
|
27 Mart 2023, Pazartesi - 23:19
Ömer Çelik: Fransa adına utanç verici

AK Parti Sözcüsü ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Fransa Senatosu'nun bölücü terör örgütü PKK/YPG mensuplarını ağırlamasını ve örgüt mensubu teröristlere madalya vermesini sert bir biçimde kınadı.

Bu eylemin Fransa adına utanç verici olduğunu belirten AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylem olduğunu kaydetti.

Ömer Çelik, PKK/YPG mensubu teröristlerin Fransa Senatosu'na kabul edilmesinin demokratik değerler için tehdit olduğunu ve terörle mücadele değerlerinin savunulması gerektiğini ifade etti.

Çelik ayrıca, terör örgütü PKK yandaşlarının Fransa'da polis araçlarını tahrip ederek güvenlik güçlerine saldırdığını da anımsattı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin ülkemizin ve insanlığın düşmanı olduğunu vurgulayarak, bu terör örgütüne destek verenlerin eninde sonunda bununla yüzleşeceklerini söyledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2076710/omer-celik-fransa-adina-utanc-verici
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.