ABD’deki okul saldırısının yeni görüntüleri çıktı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin Nashville şehrinde 3’ü çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği okul saldırısının yeni görüntüleri yayınlandı.
Mevlüt Peker
|
28 Mart 2023, Salı - 18:31
ABD’deki okul saldırısının yeni görüntüleri çıktı

Nashville, Tennessee'deki Covenant Presbiteryen Kilisesi'ne bağlı Covenant Okulu'nda dün gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Nashville Polis Departmanı, 3 çocuk dahil 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda saldırgan Audrey Hale'yi etkisiz hale getiren polislerin vücut kamerası görüntülerini paylaştı. Görüntülerde, Hale'nin polisle girdiği çatışmada vurularak durdurulduğu görülüyor.

Saldırgan, iki yarı otomatik tüfek ve bir tabanca ile okula girmiş ve içeridekileri rastgele hedef almıştı. Saldırıda okul müdürü Katherine Koonce, personeller Cynthia Peak ve Mike Hill ile öğrenciler Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs ve William Kinney de dahil olmak üzere toplam altı kişi hayatını kaybetmişti.

Polis, saldırganın evinde yaptığı aramada, saldırı öncesinde hazırladığı bir manifesto, okul binasına giriş ve çıkış noktalarını gösteren bir harita ve iki av tüfeği dahil diğer silahlar buldu.

http://ankaramasasi.com/haber/2076808/abddeki-okul-saldirisinin-yeni-goruntuleri-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.