İş yeri sahibi hırsızlara kurşun yağdırdı: 1 ölü

Pakistan’da bir dükkanı hedef alan hırsızlar, silahlarıyla girdikleri iş yerinde paraların bulunduğu tüm çekmeceleri boşaltırken, iş yeri sahibi yan bölmeden hırsızların üzerine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği hırsızlardan biri yaralı hâlde dükkandan çıkmayı başardı ancak iş yeri sahibi hırsızın peşini bırakmadı. Yola çıkarak kaçmaya çalışan hırsızı, iş yeri sahibi kurşun yağmuruna tutmaya devam edince hırsız olduğu yere yığılarak can verdi.
Mevlüt Peker
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 00:08
İş yeri sahibi hırsızlara kurşun yağdırdı: 1 ölü

Pakistan’ın Karaçi şehrinde pil dükkanına giren ve tüm çekmecelerdeki paraları boşaltan 4 hırsıza dükkan sahibi tarafından kurşun yağdırıldı.

Görüntülerde soygun esnasında 2 hırsızın dışarıda beklediği, diğer 2 hırsızın ise ellerinde silahlarla dükkana girerek tüm çekmece ve kasalardaki paraları aldığı görülüyor.

Tanınmamak için motosiklet kaskı kullanan ve soyguna motosikletlerle gelen hırsızlar, dükkandan çıkacakları sırada iş yeri sahibinin saklandığı kapının arkasından hırsızların üzerine kurşun yağdırdığı görüldü.

Kurşunların hedefi olan hırsızlardan 3’ü olay yerinden kaçarken, iş yeri sahibinin kurşunlarının isabet ettiği hırsız ise kendini ancak dükkan dışına atabildi. Yaralı halde olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalışan hırsız, dükkan sahibinin defalarca ateş etmesi üzerine yola yığıldı ve hayatını kaybetti.

Olay yerinden motosikletle kaçan 3 hırsız ise polis tarafından kısa süre sonra kıskıvrak yakalandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2076837/is-yeri-sahibi-hirsizlara-kursun-yagdirdi-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.