Fatih Erbakan: "Acınızı 85 milyon olarak hissettik"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep'in Nurdağ'ı ilçesinde gerçekleştirilen temel atama töreninde "Sizler burada birinci elden bu acıları yaşadınız. Bizler de aynı acıyı yüreklerimizde Türkiye’nin dört bir yanında 85 milyon olarak hissettik" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
31 Mart 2023, Cuma - 16:51
Fatih Erbakan: "Acınızı 85 milyon olarak hissettik"

Nurdağı'nda Gaziantep-Kilis Afet Konutları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra törene Cumhur İttifakı'nın ortakları Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Fatih Erbakan Gaziantep'te olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyduğunu ifade etti. Erbakan "Gaziantepli Nurdağlı olarak bu misafirliğinizden, bu sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"85 milyon olarak acınızı hissettik"

Depremin acısının yüreklerde hissedildiğini aktaran Erbakan "Depremin acılarını halen yaşayan kardeşleriniz olarak sizlerle birlikteyiz. Sizler burada birinci elden bu acıları yaşadınız. Bizler de aynı acıyı yüreklerimizde Türkiye’nin dört bir yanında 85 milyon olarak hissettik." dedi.

Erbakan konuşmasında deprem felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar diledi.

Temelli atılan konutların ve iş yerlerinin 1 sene içerisinde bitirileceğinin altını çizen Fatih Erbakan " Bu konut ve iş yerlerinin bir an evvel tamamlanmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2077177/fatih-erbakan-acinizi-85-milyon-olarak-hissettik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.