Yeniden Refah Partisi'nden iddiaya ilişkin açıklama! ''Kınıyoruz''

Yeniden Refah Partisi'nin 14 il teşkilatının Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a değil, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceği iddiasına ilişkin partiden, "Bunlar beyhude ve boş uğraşlardır. Bu asılsız iddialarda bulunanları kınıyoruz. Partimizin hiçbir ferdinden Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına destek ve oy çıkmayacağı aşikardır.14 Mayıs seçimlerinden Yeniden Refah Partimiz ve Cumhur İttifakı zaferle çıkacaktır" açıklaması geldi.
Ecem Çetin
|
03 Nisan 2023, Pazartesi - 16:40
Yeniden Refah Partisi'nden iddiaya ilişkin açıklama! ''Kınıyoruz''

Geçtiğimiz haftalarda Cumhur İttifakı'na katılma kararı alarak, ittifaka dahil olan Yeniden Refah Partisi'yle ilgili çarpıcı bir iddia siyaset gündemine bomba gibi düştü. 

14 il teşkilatının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı değil, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği öne sürüldü. 

Gündem olan iddia sonrası Yeniden Refah Partisi'nden açıklama geldi. 

" 14 Mayıs seçimlerinden Yeniden Refah Partimiz ve Cumhur İttifakı zaferle çıkacaktır"

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Bazı basın organlarınca partimizin yükselişini önlemek için, asılsız iddialar içeren haberler yayınlanmıştır. 81 il Başkanımız, 926 ilçe Başkanımızla birlikte tek vücut olarak Genel Başkanımız’ın ve Genel Merkezimiz’in arkasındadır. Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak, bu asılsız, masa başı haberlerin amacının farkındayız. Partimizin yükselişinin birilerinin uykularını kaçırdığı anlaşılmaktadır. Bunlar beyhude ve boş uğraşlardır. Bu asılsız iddialarda bulunanları kınıyoruz. 
Partimizin hiçbir ferdinden Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına destek ve oy çıkmayacağı aşikardır.14 Mayıs seçimlerinden Yeniden Refah Partimiz ve Cumhur İttifakı zaferle çıkacaktır."


http://ankaramasasi.com/haber/2077490/yeniden-refah-partisinden-iddiaya-iliskin-aciklama-kiniyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.