Stranger Things 4. sezon ne zaman?

Dizi ve film severler tarafından yakın takibe alınan Stranger Things dizisinin 4. sezonu ne zaman? Dünya çapında milyonlarca hayranı olan fantastik yapımın 4. ve son sezonunun tarihi yapımcıları tarafından açıklandı. İşte açıklamanın detayları...

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
07 Nisan 2023 12:46
GÜNCELLEME
07 Nisan 2023 13:51
Stranger Things 4. sezon ne zaman?
SM
Suat Mutlu Editör

2016 yılında yayın hayatına giren Stranger Things dizisi dünya çapında büyük ilgi gördü.  Netflix’in ünlü yapımlarımdan biri olan dizi 175 ödül adaylığına ve 65'i aşkın ödüle layık görüldü. Bu başarısını sezonlarla taçlandıran yapımın 4. ve son sezonu merak konusu oldu. 

Stranger Things 4. sezon ne zaman?

İzleyicilerin heyecanla ve merakla beklediği 4. sezon hakkında açıklamalar geldi. Korana virüs sebebiyle çekimlerine uzun bir ara veren dizi pandeminin ardından sahalara geri döndü. Netflix Türkiye’nin açıklamasına göre Stranger Things dizisi iki kısımdan oluşacak.  Sosyal medyadan duyurulan tarihler şu şekilde; 

Starnger Things 4. sezon 1. part,  27 Mayıs 2022 olarak belirlenirken 4. sezon 2. part 1 Temmuz 2022 tarihinde seyircisi ile buluştu. 

Starnger Things'in Konusu ne?

ABD yapımı bilimkurgu-korku türündeki Stranger Things, yayını internet üzerinden gerçekleştirilen dizidir. 

Stranger Things, 1980'lerin başında kırsal bir kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçmektedir. Hawkins, Ulusal Laboratuvarı görünüşte Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırma yapmaktadır ancak gizlice doğaüstü ve paranormal alanlarda insanlar üzerinde deney yapmaktadır. Yanlışlıkla, "Baş aşağı" olarak adlandırılan alternatif bir evrene açılan bir portal yaratırlar. Bunun sonucunda, Hawkins, bu olaydan habersiz olan kasaba sakinlerini olumsuz bir şekilde etkilenmeye başlar.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa