Ragnarok 3. sezon ne zaman?

2020 yılında yayın hayatına başlayan Ragnarok dizisinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Peki Ragnarok 3. sezon ne zaman? Dizi severler tarafından merakla takip edilen Ragnarok dizisi hakkında merak edilenler...

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
07 Ekim 2023 11:07
GÜNCELLEME
07 Ekim 2023 11:25
Ragnarok 3. sezon ne zaman?
SM
Suat Mutlu Editör

İskandinav mitolojisinden etkilenilerek hayata geçirilen Ragnarok, dizi severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yayın hayatına ilk sezonuyla 2020 yılında başlayan dizi, hayranları tarafından çok beğenildi. Şimdiyse hayranlarının meraklandıran dizinin 3. sezonu ne zaman çıkacak? 

Ragnarok 3. sezon ne zaman çıkacak?

Dünyanın en büyük dizi ve film platformlarından biri olan Netflix'te yayınlanan dizi, sevenleri tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Ragnarok dizisinin 1. sezonu 31 Ocak 2020’de ve 2. sezonu ise 27 Mayıs 2021’de yayınlanmıştı. 2. sezonun ardından yapımcıları  dizinin 3. sezon çekimlerinin başlandığı yönünde açıklamalarda bulunmuştu fakat net bir tarih verilmedi. Ragnarok'un yapımcıları tarafından henüz 3. sezon tarihi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Dizi 24 Ağustos 2023 tarihinde 3. sezonu ilk bölümü devam ediyor.

Ragnarok dizisinin konusu nedir?

Ragnarok; Edda adında ki çocuğun Norveç'te küçük bir kasabaya taşınmasıyla başından geçen olaylar anlatıyor. İklimsel felaketlerin Dünya'yı kasıp kavurduğu bir dönemde, yaşanan bu felaketler İskandinav inançlarına göre kıyamet alametleri olarak adlandırılıyor. Felaketler yaşanırken kasabada yaşayan bir grup genç doğaüstü güçlere sahip olduklarının farkına varıyor. 

Ragnarok oyuncu kadrosu

-David Stakston – Magne Seier

-Theresa Frostad Eggesbø – Saxa

-Synnøve Macody Lund – Ran

-Herman Tømmeraas – Fjor

-Jonas Strand Gravli – Laurits Seier

-Emma Bones – Gry

-Gísli Örn Garðarsson – Vidar

-Henriette Steenstrup – Turid Seier

-Eli Anne Linnestad – Wenche

-Odd-Magnus Williamson – Erik


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa