Erdoğan'dan paylaşım: Son birkaç haftada yaptıklarımız

Sosyal medya hesabı Twitter’daki @RTErdogan onaylı hesabından paylaşımda bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son birkaç haftada milletimizin gurur hanesine yazılacak pek çok eseri, reformu, yatırımı ülkemize kazandırdık. 'Durmak yok, yola devam' diyerek insanımız için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
09 Nisan 2023 19:59
GÜNCELLEME
09 Nisan 2023 20:03
Erdoğan'dan paylaşım: Son birkaç haftada yaptıklarımız
MP
Mevlüt Peker Editör

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son birkaç haftada ülkeye kazandırılan birçok eser, reform ve yatırımın milletin gurur hanesine yazıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Durmak yok, yola devam" diyerek insanlar için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Paylaşımda yer alan görselde şunlar yer aldı: Bağcılar'da 97 projeyi hizmete sunarak 3 milyar 412 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirildi. Milli Muharip Uçak ile Hürjet hangarından çıkarıldı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kayaşehir Metro Hattı açıldı. İnsansız savaş uçağı Kızılelma'nın irtifa testleri yapıldı. Emeklilikte yaşı bekleyen 2 milyon 250 bin kişinin talebi karşılandı. Bor Karbür Üretim Tesisi devreye alındı. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesi 2 bin liraya yükseltildi. 60 yıllık bir hayal olan Togg yollara çıkarıldı. Türkiye'yi Körfez bölgesine bağlayacak olan Kalkınma Yolu'nun imzası Irak Başbakanı ile birlikte atıldı. Deprem bölgeleri ziyaret edildi ve bugüne kadar 78 bin konut ve köy evinin inşası başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa