Ramazan Kurtoğlu kimdir?

Bir dönem Koç Holding ve Esman Şirketler Topluluğu'nda ekonomik danışmanlık yapan Ramazan Kurtoğlu kimdir? Yakın Çağ siyasi tarihi uzmanı, ekonomist ve akademisyen Ramazan Kurtoğlu nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
16 Nisan 2023 18:49
GÜNCELLEME
16 Nisan 2023 20:23
Ramazan Kurtoğlu kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Ramazan Kurtoğlu, 27 Nisan 1956 yılında Antalya'nın Serik ilçesinde dünyaya geldi. Kurtoğlu, eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesini tamamladı daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Ardından Kurtoğlu, Californie Üniversitesi San Diego ve California Üniversitesi Irvine'de uluslararası finans, ingilizce ve  küresel operasyon yönetimi alanlarında dersler aldı. Daha sonra Ramazan Kurtoğlu, 2010 yılında İstanbul Üniversitesinde doktora eğitimini tamamladı. 

Kariyeri

Ramazan Kurtoğlu, kariyer hayatına 1983yılında özel sektörde başlayan ekonomist daha sonra 2005-2006 yılları arasında Orta Doğu gazetesinde makaleler yazarak devam etti. Ardından Kurtoğlu, 2007 yılında SKY TÜRK kanalında "Şimdiki Zaman" adlı programda konuk olarak katılmıştır. Kurtoğlu, daha birçok programa katılarak  küresel para savaşları, ezoterik örgütler, yeni dünya düzeni gibi konular halka açıklamıştır. 

Ramazan Kurtoğlu, doktorasının ardından  İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Uluslararası Ticaret Bölümü'nde çeşitli dersler vererek çalışmış ve bölümün başkalığını da yapmıştır. 

Kitapları

-Türkiye Ekonomisi 1838-2010

-Din ve Küresel Ekonomi-Politik

-Küresel Para Savaşları ve Davranış Ekonomisi Nörofinans

-Küresel Hegemonya Savaşları

-Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni

-Evanjelizm (Hollywood ve Kabalanın 13. Havarisi)

-Hollywood İşi (Din-Siyaset-Ticaret)

-Para Oyunu (Psiko-Siber Savaş)

-Bayrak Türklerin Ya Ekonomisi

-Türkler ve Mesihuşa

-Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye

-Küresel Düzenin Şifreleri

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa