İlkay Buharalı kimdir?

Gazeteci ve Televizyon program sunucusu İlkay Buharalı kimdir? 'Söylemezsem Olmaz' programıyla dikkatleri çeken İlkay Buharalı nereli, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler...

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
24 Nisan 2023 16:53
GÜNCELLEME
25 Nisan 2023 12:44
İlkay Buharalı kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

İlkay Buharalı, 1981'de Bursa'da dünyaya gelmiştir. Buharalı, eğitimini   İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Tv ve Sinema Bölümünü tamamlayarak mezun olmuştur. 

Kariyeri

İlkay Buharalı, kariyer hayatına öğrencilik yıllarında girdiği Deşifre Haber ile adım atmıştır. Buharalı,  haber programda önce asistan daha sonra muhabir ve ardından editör-muhabir olarak 10 yıl çalışmış ve çeşitli özel haber dosyaları yazmıştır. 

İlkay Buharalı, 2010'da genel yönetmenliğini üstlendiği özel dosya haber programı olan 'İz Peşinde' programının sunuculuğunu da üstlenmiştir. Buharalı, bu programla Türkiye'de bir kadın gazetecinin hazırlayıp sunduğu araştırmacı gazetecilik yapılan ilk dosya haber programıdır. Arından Buharalı, 2012 Eylül-Kasım ayları arasında 'Hayat Sahnesi' programının moderatörlüğünü üstlenmiş daha sonra 2014 yılının Ocak ve Mayıs ayları arasında 'Anne Olmak İstiyorum' isimli programın sunuculuğu görevinde bulunmuştur. Buharalı, bir yıl sonra 2015 yılında 'Cevapsız Kalmasın' adlı programın moderatörlüğünü üstlenmiştir. 

İlkay Buharalı, 28 Nisan 2017 tarihinde 'Söylemezsem Olmaz' programının ve 2018 yılında Ali Eyüboğlu, Ece Erken ve Bircan Bali ile 'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk görevini üstlenmiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa