Fenerbahçe'de hedef Galatasaray'ı baskı altına almak

Haftalar sonra Galatasaray'dan önce maç oynayacak Fenerbahçe'de hedef 3 puan. Fenerbahçe, Sivasspor maçında 3 puan alarak, derbi öncesi Galatasaray'ı baskı altına almak istiyor.
Ankara Masası
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 10:30
Fenerbahçe'de hedef Galatasaray'ı baskı altına almak

Süper Lig'de son haftalara yaklaşıldığı şu günlerde şampiyonluk yarışında heyecan artıyor.

Galatasaray 70 puanla Süper Lig'in liderlik koltuğunda otururken, Fenerbahçe 64, Beşiktaş 62 puanla lideri takip ediyor.

Şampiyonluk yarışında bu hafta çok kritik maçlar oynanacak.

Fenerbahçe, 24. haftadan sonra ilk kez Galatasaray’dan önce oynayacak. Zorlu Sivasspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'de tek hedef geçtiğimiz hafta kaybedilen puanları telafi edecek 3 puana ulaşmak. 

3 puanını yanı sıra liderliğe bir adım daha yaklaşacak Fenerbahçe, Galatasaray'ı da Beşiktaş derbisi öncesi baskı altına almayı hedefliyor. Fenerbahçe, Sivasspor'u yenmesi durumunda puan farkını 3'e düşürecek. 

"Dönüşümlü olmasını isterdik"

Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada fikstür dağılımına şu sözlerle tepki göstermişti:

"Galatasaray neden bizden önce oynuyor bunu bilmiyorum ve anlamıyorum. Zaten Türk futbolunda anlamadığım çok şey oluyor. Biz 2 takım arasında bu durum dönüşümlü olsun isterdik. Neden lider hep ikinciden önce oynuyor bilmiyorum. İyi pişirilmiş bir durum olduğunu söyleyebilirim."

33. haftada da 7 Mayıs'ta Fenerbahçe deplasmanda Giresun ile karşılaştıktan 1 gün sonra Galatasaray, Başakşehir'i konuk edecek.

http://ankaramasasi.com/haber/2080169/fenerbahcede-hedef-galatasarayi-baski-altina-almak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.