Çok eşli fenomenden bomba ilişki tavsiyesi!

Sosyal medya hesabından çok eşli hayatına dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken polyamorous model Chacha Va Vroom ilişki tavsiyesiyle tepki çekti. Kadınlara ''eşlerinizin başka kadınlarla görüşmesine izin verin'' dedi.

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
28 Nisan 2023 11:34
GÜNCELLEME
28 Nisan 2023 12:00
Çok eşli fenomenden bomba ilişki tavsiyesi!
Büşra Ünal Editör

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan çok eşli fenomen Chacha Va Vroom, kadınların evliliklerini kurtarmak için eşlerini  özgürlüğüne kavuşturması gerektiğini savunarak tepkileri üzerine çekti. 

Vroom, kocanızın başka kadınlarla olmasında bir sakınca yok, başka kadınlarla çıkmasına izin verin diyerek ilişki tavsiyesinde bulundu. Bu durum instagram kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı. 

Polyamorous model Chacha Va Vroom, kadınların evliliklerini kurtarmak için eşlerine özgürlük alanı tanımalarını savundu. Fenomenin ilişki tavsiyesi üzerine yaptığı paylaşımında, 
“Erkeklerin daha fazla kadınla birlikte olmasında bir sakınca yok. Kocanızın başka kadınlar çıkmasına izin verin. Bu durum aranızdaki bağı güçlendirecek. İnanın bana bunu yaptığınızda hayatınızın değiştiğini fark edeceksiniz” dedi.

Tabii bu duruma sosyal medya kullanıcılarından yorumlar gecikmedi. Bazıları ''“Bu çok saçma bir bakış açısı” yorumu yaparken, başka bir kullanıcı tarafından ise “Çoklu aşkını takdir ettim, ama bunu bir erkeği memnun etmek ve yatıştırmak için kullandığında saygım kayboluyor” yorumları yapıldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa