Akşener," Mezar kazarken, petrol bulmuş"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa'da konuştu. Sinan Ateş üzerinden iktidarı eleştiren Akşener, "Sinan Ateş'in katilleri azmettiricileri hesap verecekler. Eğer o hesabı sormazsam namerdim. 15 Mayıs sabahı kaçamayacaksınız." dedi.
Onur Çetinkaya
|
03 Mayıs 2023, Çarşamba - 15:34
Akşener," Mezar kazarken, petrol bulmuş"

14 Mayıs seçimine kısa süre kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa'da seçmenle buluştu. Akşener'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

"Eğer o hesabı sormazsam namerdim"

Akşener konuşmasında miting öncesi ailesini ziyaret ettiği Sinan Ateş'e getirdi. Ankara'da suikast sonucu katledilen Ateş'e dair konuşan İYİ Parti lideri, "Gencecik bir akademisyen, Ankara'nın göbeğinde katledildi. Azmettiriciler belli, katiller belli ama uçan kuşu bilen bilümum teröristlerin ayakkabı numaralarını bile bilen Erdoğan, nasıl oluyor da Sinan Ateş'in katillerini bulamıyorsun? ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Akşener, "Muhsin Başkanın da kanı yerde kaldı. O suikast ne oldu bitti, kimse ne olduğunu anlayamadı. Muhsin Başkan içimizde bir yara, Sinan da çok taze bir yara. Sinan Ateş'in katilleri azmettiricileri hesap verecekler. Eğer o hesabı sormazsam namerdim. 15 Mayıs sabahı kaçamayacaksınız." diye konuştu. 

" Mezar kazarken, petrol bulmuş"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerinden eleştiren Akşener, "Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ve beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken, petrol bulmuş." ifadelerini kullandı.

Darbe söylemlerine tepki gösteren İYİ Parti lideri, "Arkadaş kafayı mı yedin sen bizim belimizde silah mı var darbe yapacağız." şeklinde konuştu. 

http://ankaramasasi.com/haber/2080909/aksener-mezar-kazarken-petrol-bulmus
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.