Ayşenur Arslan kimdir?

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Ayşenur Aslan kimdir? Halk TV’de yayınlanan Medya Mahallesi programıyla takip edilen Ayşenur Arslan nereli, kaç yaşında? İşte sunucu hakkında merak edilenler...

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
05 Mayıs 2023 17:49
GÜNCELLEME
06 Mayıs 2023 12:58
Ayşenur Arslan kimdir?
SM
Suat Mutlu

Ayşenur Arslan, 16 Eylül 1950 tarihinde dünyaya geldi. Arslan,  İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü tamamlayarak mezun oldu. 

Kariyeri

Ayşenur Arslan, 1974 yılında TRT'nin yapmış olduğu muhabirlik sınavını geçerek kariyerine TRT'de muhabir olarak adım attı. Daha sonra Arslan, 1982'de Güneş gazetesinin haber müdürü olarak görev yaptı. Arslan iki buçuk sene sonra buradaki işinden istifa ederek Nokta Dergisi geçti ve burada da 3 yıl çalıştıktan sonra Söz gazetesine geçiş yaptı fakat buradan da kısa bir süre sonra ayrıldı. 

Ayşenur Arslan, daha sonra arkadaşıyla beraber reklam ajansı kurdu ve Ümraniye Belediyesi için  Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırladı. Arslan, ayrıca  Cinsel Bilgiler Ansiklopedisi’ne İtalyanca çeviriler yaptı. Ardından Arslan, Star TV'de önce kadın programı daha sonra Yakın Takip adlı programın sorumluluğunu üstlendi. Arslan,  Ali Kırca ile beraber ATV’ye geçerek 16 yıl boyunca Kırca ile beraber çalıştı. 

Ayşenur Arslan, CNN Türk'e geçiş yaparak burada "Medya Mahallesi" programını yapımını ve sun sunuculuğunu üstlendi. Daha sonra Arslan bu programı Halk TV'ye taşımıştır fakat bir süre sonra kanalla yaşadığı olay sebebiyle programına son vermiştir. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa