Bahar Candan kimdir?

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Bahar Candan kimdir? İşte Benim Stilim ile adını duyuran Bahar Candan nereli, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler...

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
16 Kasım 2023 10:10
GÜNCELLEME
16 Kasım 2023 10:43
Bahar Candan kimdir?
SM
Suat Mutlu

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Candan, eğitimine  Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etmektedir. Sesi, tarzı ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Candan, televizyon ekranlarına ilk olarak TV8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" programıyla adım attı. Candan, giydiği kıyafetler, yorumları ve tavırlarıyla ülke gündeminde kendine yer edindi. 

Bahar Candan, müzik dünyasına da el atarak "Dondurma Gibisin" adlı parçasını çıkardı. Candan, ekranlara tekrar dönerek "Doya Doya Moda" programına da yarışmacı olarak katılmıştır. Bahar Candan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla sıklıkla gündem olmaktadır.

Göz altına alındı!

Nihal Candan ve Kardeşi Bahar Candan ile Hacı İsrafil Sağlam gözaltına alındı. Bu 3 kişinin kara para aklama gerekçesiyle gözaltına alındıkları öğrenildi. "Suç gelirlerinin aklanması" kapsamında yakalanan Candan Kardeşlerin kısa süre önce bir suç örgütünün gizli kasası oldukları iddia edilmişti. Candan Kardeşler, sazan sarmalı yöntemiyle dolandırıcılık yapan bir çeteyle birlikte suçlanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa