Kılıçdaroğlu: Akıl var mantık var, Kandil Erdoğan’ı destekliyor

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, NTV canlı yayınında “Kandil’den Millet İttifakı’na gelen destek mesajları” soruldu. Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütünün Cumhur İttifakı’nı desteklediğini savundu.
Mevlüt Peker
|
08 Mayıs 2023, Pazartesi - 23:09
Kılıçdaroğlu: Akıl var mantık var, Kandil Erdoğan’ı destekliyor

NTV’de “Özel Röportaj” canlı yayınına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, iktidarın “Kandil’den Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan destek açıklamalarına neden karşı çıkmadığı” eleştirisi hatırlatıldı.

Kılıçdaroğlu’na şu soru yöneltildi:

Kandil’den, terör örgütü elebaşlarından çok net destek mesajları geliyor. Videolar yayınlanıyor. Kandil’den gelen bu destek açıklamaları sizi rahatsız ediyor mu? İktidar, “Kandil’den gelen destek mesajlarına Kılıçdaroğlu neden net ifadelerle karşı çıkmıyor, itiraz etmiyor” diye de bir eleştiri geliyor.

Kılıçdaroğlu ise soruya şu şekilde yanıt verdi:

Soru şu: Kandil’den Millet İttifakı’nı desteklemeye yönelik bir açıklama kimin işine yarar? Bir daha sorayım. Kandil’den yani terör örgütünden “Biz Millet İttifakı’nı destekliyoruz” diye bir açıklama kimin işine yarar? Millet İttifakı’nın işine mi yarar, Cumhur İttifakı’nın işine mi yarar? Bizi mi destekliyorlar, onları mı destekliyorlar? Akıl var, mantık var. Değil mi? Akıl var, mantık var. Terör örgütü kalkıp da “Ben seni destekliyorum” diyorsa, aslında “Karşı tarafı destekliyorum” demektir bu. Akıl onu öngörmez mi? Mantık onu öngörmez mi? Aklımız varsa oturacağız, sorgulayacağız. Arkadaş bu aslında beni suçluyor. Yanımdaymış gibi görünüyor ama beni suçluyor. Yani “Karşıyı destekliyorum” diyor. Yaptığı o, terör örgütünün.

Bize diyorlar ki: “Efendim terör örgütünün adını neden seslendirmiyorsun?” Bakın! Dünyada bütün terör örgütleri, terörü kendi adlarıyla yaparlar, ve adlarının geniş kitlelere ulaşmasını sağlarlar terörle…

http://ankaramasasi.com/haber/2081501/kilicdaroglu-akil-var-mantik-var-kandil-erdogani-destekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.