Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar!

14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Yavuz Ağıralioğlu, "Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
09 Mayıs 2023, Salı - 13:57
Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar!

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, konuk olduğu ASAD Platformu'nda dikkat çeken açıklamalarda  bulundu 

" Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim"

14 Mayıs 'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Ağıralioğlu, "Tayyip Bey kazanırsa başka, Kemal Bey kazanırsa başka... Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim." dedi. 

"İYİ Parti'den bekliyorum ki bir şeyler desinler."

Ağıralioğlu, "İktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir. Bu kadar hatası olan bir iktidara karşı memleketin tamamını sarıp sarmalayacak bir muhalefet yoksulluğu utanç vericidir. Bakın, Kandil'den açıklama geliyor: Faşizme karşı omuz omuza... İYİ Parti'den bekliyorum ki bir şeyler desinler. 'Çatışmasızlık' ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey'in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki.. HDP diyelim ki ikinci turda Erdoğan ile görüşme kararı aldı. Erdoğan'dan bakanlık ister, karşılık ister. Ama Kemal Bey'den devlet istiyorlar. Kendi devletlerine teminat istiyorlar." ifadelerini kullandı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2081556/yavuz-agiralioglundan-dikkat-ceken-aciklamalar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.