Yolculara isyan etti, otobüsü park edip istifa etti

Antalya’da yolcularla yaşadığı tartışmaya isyan eden özel halk otobüsü şoförü, yolcu dolu otobüsü kenara çekti, park edip kontak kapattıktan sonra istifa etti.
Mevlüt Peker
|
09 Mayıs 2023, Salı - 18:40
Yolculara isyan etti, otobüsü park edip istifa etti

Antalya’da yolcularla tartışan özel halk otobüs şoförü, halk otobüsünü caddenin kenarına çekti, kontak kapatıp gitti. Yaşananlar nedeniyle yolcular şok olurken, şoförün istifasını verdiği öğrenildi.

Şaşırtan olay, Anlatya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre; Varsak-Sarısu hattında görevli 07 AU 0441 plakalı özel halk otobüsünün şoförü R.K. isimli adam, yolcularla münakaşa yaşadı. Tartışmanın iyice büyümesi üzerine şoför R.K. cadde üzerinde yavaşladı ve otobüsü kenara çekerek park etti ve araçtan inip yürüyerek ağır adımlarla uzaklaştı. Yaşadıkları karşısında şok olan yolcular ise şoförün öylece çekip gitmesi karşısında ne diyeceklerini bile bilemeyip şoförün gidişini izlediler. Yaşananlar ise bazı yolcular tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.  Görüntülerde bazı yolcuların gidecekleri yere geç kaldıklarını söyledikleri, bazılarının ise şoförü şikayet etmek için araç plakası almaya çalıştıkları duyuldu. Görüntülerde ağır adımlarla olay yerinden uzaklaşıp giden şoför R.K.’nin bir daha otobüse dönmediği ve işi bıraktığı öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2081587/yolculara-isyan-etti-otobusu-park-edip-istifa-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.