AK Parti'den Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilk yorum!

AK Partili Mücahit Birinci, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin," Zorla çekilmek zorunda bıraktılar.. Bu kumpası ve iğrenç tezgahı milletimiz görüyor." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 14:48
AK Parti'den Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilk yorum!

14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 3 gün kala cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

İnce, " Adaylıktan çekiliyorum. Türkiye'ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın." ifadelerini kullandı.

İnce’nin adaylıktan çekilmesine ilişkin AK Parti'den ilk yorum  MKYK Üyesi Mücahit Birinci’den geldi

" Muharrem İnce'yi adaylıktan zorla çekilmek zorunda bıraktılar"

Birinci, şu ifadeleri kullandı;

" FETÖ kumpası ile, CHP'nin bu kumpası yayması neticesi, tehdit, cebir ve hile ile Sayın Muharrem İnce'yi adaylıktan zorla çekilmek zorunda bıraktılar.. Bu kumpası ve iğrenç tezgahı milletimiz görüyor. FETÖ'nün operasyonlarının tek hedefi vardır, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır!"

"Kılıçdaroğlu’na yine alan açıyor"

" Kılıçdaroğlu’nu kaset kumpasıyla CHP Genel Başkanı yapan FETÖ ve küresel çete idi... Aynı çete, bugün, Muharrem İnce’ye kaset kumpası kurup Kılıçdaroğlu’na yine alan açıyor. FETÖ’nün Atatürkçülere 2. Kaset operasyonu."

http://ankaramasasi.com/haber/2081804/ak-partiden-muharrem-incenin-adayliktan-cekilmesine-ilk-yorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.