Ümit Özdağ: İki ittifakla da görüşebiliriz

Sözcü TV’nin canlı yayınında gündemi değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "İlkeler üzerinden hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı ile görüşme yapılabilir" dedi.
Mevlüt Peker
|
16 Mayıs 2023, Salı - 20:02
Ümit Özdağ: İki ittifakla da görüşebiliriz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sözcü TV canlı yayınında güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özdağ, HDP ve HÜDA PAR ile bir araya gelmek istemediklerini belirterek, seçmenlerinden herhangi bir tarafı destekleme taleplerinin olmadığını dile getirdi.

Seçim sonuçlarının Türk milliyetçileri tarafından belirlendiğini vurgulayan Özdağ, "İlkeler temelinde, hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı ile görüşmeler yapılabilir" dedi.

Özdağ'a Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı ile herhangi bir görüşme gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği sorulduğunda, "Bana gayri resmi bazı aramalar yapıldı. Sinan Bey'e resmi iki arama yapılmış. Ancak benimle henüz resmi bir görüşme gerçekleşmedi. Biz de daha yetkili kurullarımızla görüşmedik. Cuma ve cumartesi günleri görüşme yapacağız. Tabanla görüşmelerimiz ise sürüyor" yanıtını verdi.

28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda hangi adayı destekleyeceklerine ilişkin soruya Özdağ, "Bu karar, kurumsal bir ittifak görüşmesi sonucunda alınacak. Eğer bu karar kolektif olarak alınıp takip edilirse, seçmenin büyük ölçüde buna uyacağını düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2082438/umit-ozdag-iki-ittifakla-da-gorusebiliriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.