Mehmet Altınöz'den anket firmalarına tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde Milli Görüş'ü temsil eden partinin kendileri olduğunun ortaya çıktığını belirtti. Altınöz, seçim öncesi Yeniden Refah Partisi'ni yok sayan anket firmalarına tepki göstererek, özür beklediklerini aktardı.
Ankara Masası
|
17 Mayıs 2023, Çarşamba - 15:03
Mehmet Altınöz'den anket firmalarına tepki

Mehmet Altınöz, Ankara Masası Gündem Özel programında Gazeteci Gürkan Zengin'in sorularını yanıtladı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altınöz, 5 milletvekili çıkararak büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) aldığı oyun altını çizen Altınöz, Millet İttifakı'nda yer alan Deva Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin bu kadar oy alamayacağını vurguladı.

Altınöz, YRP'nin bileğinin hakkıyla 5 vekil çıkardığını belirterek " Milli Görüşü temsil eden yegâne partinin Yeniden Refah Partisi olduğu ortaya çıktı. Milli Görüş başka bir partinin altında seçime girmez." dedi.

"Özür dilemeleri gerekiyor"

Anket şirketlerine de tepki gösteren Altınöz sözlerine şöyle devam etti:

"Bizim anketlerde yok sayılmamız, hiç görülmemizi, şimdi buradan sormak istiyorum vicdanları rahat mı? Halkımızı bu kadar manipüle ediyorsunuz. Ee ne oldu? Yeniden Refah Partisi parlamentoda yüzde 3 oy aldı. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz. Burada bir hak var. Bu anket firmalarının da kendi öz eleştirilerini yaparak, Yeniden Refah Partisi’nden özür dilemeleri gerekiyor."

http://ankaramasasi.com/haber/2082535/mehmet-altinozden-anket-firmalarina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.