Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu konuşurken kendim konuşuyorum zannettim

Canlı yayında gündemi değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşebileceklerini belirterek, "Kemal Bey, bizim koyacağımız fikirler dizisini altılı masayla görüşecek" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki açıklamalarına işaret eden Ümit Özdağ, "Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim." yorumunda bulundu.
Mevlüt Peker
|
18 Mayıs 2023, Perşembe - 23:00
Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu konuşurken kendim konuşuyorum zannettim

Flash Haber TV canlı yayınında gündeme dair değerlendirme ve açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2’nci tura kalan cumhurbaşkanı adaylarından (Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu) birini destekleme kararı aldıklarında ATA İttifakı seçmenlerinin o adaya doğrudan oy vermeyeceğini, durumu sorguladıktan sonra kendi kararlarını alacağını söyleyerek, "Onun için seçmenimizi doğru şeyi yaptığımıza ikna etmek zorundayız fakat sadece kendi seçmenimizi değil. A'yı desteklersek geçen seçimde B'ye oy veren seçmeni de A'ya ikna edecek şekilde meseleye yaklaşmalıyız." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki açıklamalarına işaret eden Ümit Özdağ, "Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim." yorumunda bulundu.

Bir soru üzerine Ümit Özdağ, 14 Mayıs'taki seçimlerden sonra Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüz yüze görüştüğünü kaydetti.

Kendisinin de yarın Kemal Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşeceğini ifade eden Ümit Özdağ, yarın Sinan Oğan'ın da Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğine dair iddiaların anımsatılması üzerine “bu konuda bilgim yok” cevabını verdi.

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan ile birlikte “üçlü görüşme” yapabileceklerini, bunun da yine yarınki görüşmede netleşeceğini belirtti.

"Yarınki görüşmeden bir destek açıklaması çıkma ihtimali nedir?" sorusuna ise Ümit Özdağ şu cevabı verdi:

"Hayır, bu süreçler böyle kolay değildir. Biz Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğiz, Sinan Oğan ile görüşeceğiz. Muhtemelen biz, Sinan Oğan Bey, Kemal Kılıçdaroğlu Bey birlikte görüşeceğiz. Tabii ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizim koyacağımız fikirler dizisini altılı masayla görüşecek. Bu bir süreç gerektirir fakat bunlar hızlı da olabilir. Öbür taraftan başka görüşme dizileri de sürebilir."

http://ankaramasasi.com/haber/2082694/umit-ozdag-kilicdaroglu-konusurken-kendim-konusuyorum-zannettim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
WilmanMok
19 Mayıs 2023, 12:10
Заказать полипропиленовые трубы для газа - только у нас вы найдете быструю доставку. Быстрей всего сделать заказ на труба пнд 40 можно только у нас! <a href=https://pnd-truba-sdr-17.ru/>труба пнд 70</a> трубы пнд - <a href=>http://pnd-truba-sdr-17.ru</a> <a href=https://google.kg/url?q=http://pnd-truba-sdr-17.ru>http://www.dogjudge.com/?URL=pnd-truba-sdr-17.ru</a> <a href=http://ahnafconsultancy.com/2023/02/28/hello-world/#comment-6>Трубы пнд 70 - у нас большой выбор фитингов для труб ПНД ПЭ любых размеров и диаметров.</a> dcbde70