Eda Taşpınar kimdir?

Sosyal medya paylaşımları ve alışılmışın dışındaki tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Eda Taşpınar kimdir? Brozn ten rengi ve farklı tarzıyla adından sıkça söz ettiren Eda Taşpınar nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
21 Mayıs 2023 13:43
GÜNCELLEME
21 Mayıs 2023 14:40
Eda Taşpınar kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Eda Taşpınar, 1 Mayıs 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Taşpınar, eğitimine İstanbul Robert Koleji’nde başladı fakat son senesinde ayrılarak London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Central School of St.Martins’de moda eğitimi alarak eğitimini tamamladı. 

Eda Taşpınar, yurtdışındaki eğitimi sırasında dünyaca ünlü markalarla beraber çalıştı, defilelerin arka planında yer aldı ve ünlü moda editörlerine asistanlık yapmıştır. Ayrıca Taşpınar, eğitimini tamamladıktan sonra çanta ve ayakkabı tasarımları da yapmıştır.  

Eda Taşpınar, yurt dışındaki eğitiminin ardından Türkiye'ye dönerek burada 2012 yılında kendi şirketi olan Yıldız Dükkanını kurarak kendi adını taşıyan markasıyla bakım ürünlerini zincir halinde piyasaya sundu. Ayrıca Taşpınar, Türkiye'ye gelen yabancı markalar için tasarımlar ve koleksiyonlar yapmaktadır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa