Özdağ'ın yarınki basın toplantısına Kılıçdaroğlu da katılacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştü. Öte yandan Ümit Özdağ'ın yarın düzenleyeceği basın toplantısına Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı duyuruldu.
Mevlüt Peker
|
22 Mayıs 2023, Pazartesi - 20:09
Özdağ'ın yarınki basın toplantısına Kılıçdaroğlu da katılacak

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı’nın ortaklarından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ'ın görüşmesi basına kapalı gerçekleştirildi.

Görüşmenin ardından Ümit Özdağ'ın yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısına Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı öğrenildi.

Sinan Oğan “Cumhur İttifakı” demişti

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde yüzde 50+1 oy alabilen aday olmaması sebebiyle seçim ikinci tura kalmıştı.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı seçim, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

İlk turda kilit isim olan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın kime destek vereceği merakla bekleniyordu.

Sinan Oğan, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında ikinci turda Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıklamıştı.

Basın toplantısında ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini nedenleriyle birlikte açıklamıştı.

http://ankaramasasi.com/haber/2083166/ozdagin-yarinki-basin-toplantisina-kilicdaroglu-da-katilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.