Başakşehir yeni hocasını buldu

Fraport TAV Antalyaspor teknik direktörlüğü yapan Nuri Şahin’in Emre Belözoğlu’ndan boşalacak Başakşehir Teknik Direktörlüğü koltuğuna oturması bekleniyor.
Ersin Küçükbarak
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 13:14
Başakşehir yeni hocasını buldu

Süper Lig’de sezon sonuna yaklaşılırken kulüpler gelecek yıl için kolları sıvadı.

Oyuncu transferleri kadar yeni teknik direktörler de merak ediliyor.

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’e gitmesi beklenen Emre Belözoğlu’nun yerine kimin geçeceği de belli oluyor.

Ajansspor'un haberine göre, aktif futbol hayatına son vermeden geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor'da oyuncu-antrenör olarak yeni kariyerine geçen ve bu sezon da teknik direktörlüğü üstlenen Nuri Şahin Başakşehir’e geliyor.

Tarafların gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Borussia Dortmund, Real Madrid ve Liverpool'da oynadı

Almanya'da Borussia Dortmund ile yıldızı parlayan ve bu kulübün efsane futbolcuları arasına adını yazdıran gurbetçi Nuri Şahin, Real Madrid ve Liverpool gibi dünya devlerinde de forma giydi. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 34 yaşındaki Şahin, oyunculuk kariyerini Antalyaspor'da geçen sezon sonu noktaladı. Şahin, teknik adamlığa da Antalya'da adım attı.

Bu sezon performansı beklentilerin altında kaldı

Geçen sezonun sonunda Galatasaray'a transferi de gündeme gelen Nuri Şahin, Antalyaspor ile yola devam etti. Geçen sezon belli zaman dilimlerinde yakaladığı başarı grafiğiyle ismi öne çıkan  Şahin, bu sezon ise beklentilerin altında bir performans ortaya koydu.

Antalya'da yönetim istikrarsızlığı da Şahin'in ligin en  istikrarlı kulübü olan Başakşehir'i tercih etmesinde etken olduğu belirtiliyor.

Nuri Şahin’in teknik direktörlük karnesi

Nuri Şahin, bu sezon Antalyaspor ile toplam 71 maça çıktı. 30 galibiyet alan Şahin, sahadan 17 kez beraberlikle ayrılırken 24 defa da rakiplerine mağlup oldu. Şahin'in maç başına 1.51 puan topladı. Şahin yönetimindeki Antalyaspor Süper Lig’de 13. sıra bulunuyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2083509/basaksehir-yeni-hocasini-buldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.