Sinan Oğan: Ne yapsaydım? HDP ile yan yana mı gelseydim?

Sinan Oğan, "HDP ile yan yana gelmem eşyanın tabiatına aykırı. Bizi eleştiriyorlar. Ne yapsaydım, bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile yan yana gelip kendimi mi inkar etseydim?" dedi.
Mevlüt Peker
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 23:10
Sinan Oğan: Ne yapsaydım? HDP ile yan yana mı gelseydim?

Sinan Oğan:

"HDP ile yan yana gelmem eşyanın tabiatına aykırı. Bizi eleştiriyorlar. Ne yapsaydım, bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile yan yana gelip kendimi mi inkar etseydim?"

"Bugün geldiğimiz noktada HDP, Türk siyasetini kilitleme yetisini yitirmiştir. HDP'nin 'Biz Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz' dediği yerde Türk milliyetçileri olmayacaktır"

"Bu koridora (Azerbaycan'daki Zengezur Koridoru) halel getirecek her tür girişimin karşısındayım. Karabağ'da bir başarı sağlandı ama o başarıyı boğmak isteyen bir yapı olduğunu unutmamak lazım"

"Türkiye'nin istikrarı sadece Türkiye için değil, Türkiye'nin istikrarı Azerbaycan için, Kazakistan için, Türk dünyası için önemli, Turan için önemli."

"Bir Türk milliyetçisi olarak eleştirdiğimiz 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' diyen, HDP'yi güzelleyen bir yapıyla beraber olmamız söz konusu değildi, biz de olmadık."

"Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğuna oturacak cumhurbaşkanının sırtında bir HDP, PKK gölgesi asla olmayacak, buna müsaade etmeyeceğiz."

http://ankaramasasi.com/haber/2083584/sinan-ogan-ne-yapsaydim-hdp-ile-yan-yana-mi-gelseydim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.