Ahmet Davutoğlu, oyunu kullandı

İstanbul'da oyunu kullanan Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, "Hiçbir şekilde sandıklara gölge düşmemeli. Halkımız siyasi iradesini yansıtmalı. Bu bakımdan ikinci tur seçimlerinin hiçbir gerilime yol açmadan tamamlanması en büyük dileğimiz"
Ecem Çetin
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 14:04
Ahmet Davutoğlu, oyunu kullandı

Millet İttifakı'nın ortaklarından biri olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, oy kullanmak üzere sandık başına gitti.

Davutoğlu, oyunu  eşi Sare Davutoğlu ile birlikte  Eyüpsultan’da bulunan Göktürk Nejat Sabuncu İlkokulu’nda kullandı 

Davutoğlu, oy sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

" Hiçbir şekilde sandıklara gölge düşmemeli"

"Türkiye'de kazanan ve kaybeden kim olursa olsun kazanan demokrasi olması lazım. Hiçbir şekilde sandıklara gölge düşmemeli. Halkımız siyasi iradesini yansıtmalı. Bu bakımdan ikinci tur seçimlerinin hiçbir gerilime yol açmadan tamamlanması en büyük dileğimiz. Hepimizin arzusu bu seçimlerin Türkiye'de yeni bir başlangıcın yeni bir siyasi kültürün oluşmasına zemin teşkil etmesidir.

"Altı siyasi lider arasında da sürekli bir temas var"

Tekrar hayırlı olsun diliyorum. Buradan ben de oyumu kullandıktan sonra Ankara'ya intikal edeceğim. Ankara'da genel merkezimizi de takip edeceğiz. Tabii altı siyasi lider arasında da sürekli bir temas var. Gerekli görüldüğü anda da bir araya geleceğiz. Tekrar hayırlı olsun diyorum."

http://ankaramasasi.com/haber/2083851/ahmet-davutoglu-oyunu-kullandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.