Hamza Yardımcıoğlu kimdir?

Yazar, editör ve televizyon program sunucusu olan Hamza Yardımcıoğlu kimdir? Gizli Dosya adlı programın sunuculuğunu yapan ve astronomi ve dinler tarihi konularında çeşitli kitaplar yazan Hamza Yardımcıoğlu nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
11 Haziran 2023 16:01
GÜNCELLEME
11 Haziran 2023 16:53
Hamza Yardımcıoğlu kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Hamza Yardımcıoğlu, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yardımcıoğlu, eğitimini  Anadolu Üniversitesinde iktisat Fakültesini tamamlayarak mezun olmuştur. Yardımcıoğlu, çeşitli yerli ve yabancı medya kuruluşlarında  metin yazarı, yapımcı, sunucu ve editör olarak görev almıştır. Yardımcıoğlu, TVNET kanalında "Gizli Dosyalar" adlı programı hazırlayarak sunmuş ve bir süre sonra bu program ile TV5 kanalına geçiş yapmıştır. 

Hamza Yardımcıoğlu, birçok kanala için çeşitli belgeseller hazırlamış ve tek kişilik sahne gösterisi olan  “Uzay Zaman Show” adlı gösteriyi sunmuş ve bu gösteri  Türkiye’de bilim kurgunun sahneye taşınan ilk gösterisi olmuştur. Yardımcıoğlu, ayrıca   Kutsal Klon, Sıfır Noktası ve Köleler çeşitli kitaplar yazmış ve Youtube kanalı üzerinden  tarih, felsefe, siyaset, bilim ve çeşitli farklı konularda içerik üretmektedir. Yardımcıoğlu, kariyerine televizyon yapımcılığı ve yazarlık ile devam etmektedir.

Kitapları

-Kutsal Klon 

-Sonuncu Dünya Düzeni: Bir CIA Ajanının Kaleminden Yahudi Ütopyası (Robert H. Williams ile birlikte) 

-Tarihteki En Büyük Sırrın Açığa Çıkışı 

-Bir Solukta Evrenin Resimli Tarihi 

-Nuh’un Küresi 

-Köleler ve Efendiler 

-Kök: İnsanlığın Saklı Tarihi

-Sıfır Noktası: Ufkun Ötesi 

-Son Günah: Dijital Devletleşmenin Bedeli, Dijital Kölelikle Mi Ödenecek?

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa