Fulya Kalfa kimdir?

Ekranlarının tanıdık simalarından biri olan ve CNN Türk sunucusu Fulya Kalfa kimdir? Medyada gündeme gelen tartışma programlarının sunuculuğunu yapan ve bir dönem spor spikerliği yapan Fulya Kalfa nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
14 Haziran 2023, Çarşamba - 13:14
Fulya Kalfa kimdir?

Fulya Kalfa,  13 Temmuz 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kalfa, eğitimini  Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü tamamlayarak mezun oldu. Kalfa, ayrıca Sadri Alışık   Kültür Merkezi'nde temel oyunculuk eğitimleri de almıştır. 

Kariyeri

Fulya Kalfa, kariyer hayatına 2005 yılında TV8 kanalında "Erkan Tan Başkent'ten" adlı program ile adım atmıştır. Kalfa, TV8 kanalında kalarak İstanbul'a geçiş yapmış ve kanala için çeşitli  müzik-eğlence ve yaşam tarzı gibi programların yapım ve yönetiminde birçok farklı görevde bulunmuştur. Kalfa, daha sonra 7/24 kanalına geçiş yaparak bu kanalda "Orta Saha" ve "Transfer Dosyası" isimli programları sunarak spor spikerliği ile ilk kes ekran karşısına çıkmıştır.

Fulya Kalfa, Habertürk kanalına geçiş yapmış ve burada gece bültenlerini,  farklı saatlerde haberler kuşaklarını ve ana haber bülteninin spikerliği görevlerine bulundu. Ardından Kalfa, CNN Türk kanalına transfer olarak  “Günün Sonu” programının spikerliğini yapmış ve kanalda ana haber spikerliği yaparak kariyer hayatını sürdürmektedir. 

http://ankaramasasi.com/haber/2086143/fulya-kalfa-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.