Yangında 3’üncü kattan atladılar: 12 öğrenci yaralı

Hindistan’ın Delhi şehrindeki eğitim kurumunda çıkan yangından kaçmak isteyen öğrenciler, 3’üncü kattan aşağı atladı. Olayda 12 öğrenci yaralandı.
Mevlüt Peker
|
15 Haziran 2023, Perşembe - 23:08
Yangında 3’üncü kattan atladılar: 12 öğrenci yaralı

Hindistan'ın Delhi kentinde bulunan bir eğitim kurumunda çıkan yangın sırasında öğrenciler kaçmak için 3. kattan atladı veya binanın dışındaki kablolar ve teller yardımıyla yangından kaçtı. Yangın sonucunda en az 12 kişi yaralandı.

Mukherjee Nagar'da bulunan bir eğitim kurumunda yangın çıktı. Yangın nedeniyle panik yaşayan öğrenciler arasından bazıları binanın 3. katından atlayarak kaçmaya çalışırken, diğerleri ise binanın dışındaki kablolar ve teller aracılığıyla canlarını kurtardı. Yangından kaçan öğrencilere yardım etmek amacıyla çevrede bulunanlar da binanın etrafında toplandı.

Eğitim kurumunda öğrenci olan 22 yaşındaki Suresh Meena, yaptığı açıklamada, "Başlangıçta endişelenmedik. Klimanın aşırı ısındığını düşündük ve kapattık. Ancak sonra bir çalışan içeri girdi ve ardından kapıyı kapattı. Koridorun dumanla kaplandığını görebildik" dedi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Binadaki yaklaşık 300 öğrenci kurtarılırken, 12 öğrenci yaralandı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenmedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2086372/yanginda-3uncu-kattan-atladilar-12-ogrenci-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.