Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tanju Özcan'a heykel yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heykelini dikmek için muvafakat talep eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ret yanıtı verdi. Erdoğan, paranın yoksullara dağıtılmasını tavsiye etti.

HM
Haber Merkezi
YAYINLAMA
16 Haziran 2023 17:16
GÜNCELLEME
16 Haziran 2023 17:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tanju Özcan'a heykel yanıtı
HM
Haber Merkezi

Seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi yeniden kazanması halinde Bolu’ya heykelini dikeceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, verdiği sözü yerine getirmek geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muvafakat istedi.

Özcan'ın mektubu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıt verdi. Erdoğan, yanıtında heykelin parasının yoksullara dağıtılmasını istedi.

"Cumhurbaşkanı heykelini dikmemize izin vermedi"

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Seçimlerden önce “PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan, FETÖ ile kol kola yürüyen, milleti açlıkla imtihan eden RTE, seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir heykelini dikeceğim” diye bir tweet atıştım.

Geçtiğimiz gün sözümü tutabilmek için Sayın Cumhurbaşkanı’ndan muvafakat istedim.

Bugün cevap geldi. Sayın Cumhurbaşkanı heykelini dikmemize izin vermedi. Parasını yoksullara dağıtmamızı tavsiye etmiş. Biz de bu tavsiyeye uygun olarak her zaman yaptığımız gibi adaletli bir şekilde “Hz. Peygamberimizin buyurduğu gibi; sağ elin verdiğini sol el görmeden” ihtiyaç sahiplerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Herhalde konu kapanmıştır."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa